Τα σεμινάρια της GoDataDriven για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η PRIORITY φέρνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά τη GoDataDriven (Global Training Organization in DataScience & Artificial Intelligence), και διοργανώνει τρία εξειδικευμένα οχτάωρα σεμινάρια για την Επιστήμη των Δεδομένων και την Τεχνητή Νοημοσύνη με τίτλους: Big Data, Data Science και Machine Learning.

Τα εξειδικευμένα αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε: CEOs, CIOs, CISOs, C-level staff, Data Analysts, IT consultants, Project Managers, Business Analysts, Sales staff.

Ο στόχος των σεμιναρίων είναι η εις βάθος ανάπτυξη των ανωτέρω εννοιών που αποτελούν πλέον τον ορισμό της τεχνολογικής επανάστασης, προδιαγράφουν ταχύτατα το μέλλον των σύγχρονων επιχειρήσεων και δημιουργούν νέους ρόλους εργασίας.

Μέσα από τη μοναδική εμπειρία της GoDataDriven, θα παρουσιαστούν οι τρόποι και τα μέσα για το πως μπορεί μία επιχείρηση να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον κόσμο της Επιστήμης των Δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Σημειώνεται ότι οι εισηγητές της GoDataDriven διαθέτουν εξειδίκευση στην εκπαίδευση των ανωτέρω αντικειμένων, έχοντας εκπαιδεύσει στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, όπως η KLM Royal Dutch Airlines, Heineken, ebay, booking.com κτλ.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της PRIORITY, Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, Λυκόβρυση, Αθήνα, ΤΚ 141 23 στις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

Big Data: Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 09:30-17:30, κόστος: 900 ευρώ πλέον ΦΠΑ

Data Science: Τρίτη, 25 Ιουνίου, 09:30-17:30, κόστος: 900 ευρώ πλέον ΦΠΑ

Machine Learning: Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 09:30-17:30, κόστος: 900 ευρώ πλέον ΦΠΑ

Τα σεμινάρια επιδοτούνται μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ- ΟΑΕΔ  και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 23/05/2019.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο και την εγγραφή σας, επικοινωνήστε στο [email protected]  ή στο τηλέφωνο 210-2509900 (Μπούζα Ρία, Στρουμπούλης Στέργιος)

Κατηγορία ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ