Πρώτη φορά στην Ελλάδα, σεμινάριο Buzz Marketing με τον Π. Μουρδουκούτα

Με στόχο την παρουσίαση των 7 αρχών που απαιτούνται για να πραγματοποιήσει πετυχημένα κάποιος μία αποτελεσματική buzz καμπάνια και να δημιουργήσει μία καταναλωτική επιδημία, η PRIORITY σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης καθηγητή Παναγιώτη Μουρδουκούτα (Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών στο Long Island University, Καθηγητής στο Columbia, συνεργάτης και αρθρογράφος στο Forbes) και τον κύριο Αντώνη Κελεσή (Μέλος του ΔΣ της Mantis S.A., αποκλειστικός εισαγωγέας και distributor της Red Bull στην Ελλάδα), διοργανώνει το σεμινάριο με τίτλο «The seven principles of WOW and Buzz Marketing» στις 5 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία της PRIORITY, Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, Λυκόβρυση, Αθήνα, ΤΚ 141 23.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε marketers, sellers, executives of strategy, managers of economic departments, startupers, entrepreneurs.

Περιλαμβάνει 4 ώρες θεωρία, 4 ώρες workshop και case studies, το βιβλίο του καθηγητή Π. Μουρδουκούτα “Καταναλωτικές επιδημίες” και θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Κόστος συμμετοχής: 490 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Επιδότηση: ΛΑΕΚ, ΟΑΕΔ

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο και την εγγραφή σας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2509900 (Μπούζα Ρία, Στρουμπούλης Στέργιος) είτε ηλεκτρονικά στο email: [email protected]

Κατηγορία ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ