PRIORITY Data Privacy Day – Seeing the Big Picture

Η PRIORITY τοποθετημένη στο κέντρο των εξελίξεων γύρω από την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και αφουγκραζόμενη τις εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών της αγοράς, εγκαινιάζει μια σειρά Workshops στη μορφή ολοήμερης εκπαίδευσης, με πρώτη τη Data Privacy Day. Ο σκοπός είναι στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της οικονομίας να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες και να αποκτήσουν τη μεγάλη εικόνα σε επίκαιρα ζητήματα επιχειρησιακής λειτουργίας.

Η Data Privacy Day διεξάγεται στις 14 Νοεμβρίου 2019, με δύο Workshops:

Α) N.4624- Τι σημαίνει ο νέος εθνικός νόμος για την εφαρμογή του GDPR; (10.00-13.00)

Β) ISO 27701: επέκταση της Ασφάλειας στην προστασία των προσωπικών δεδομένων (14.00-17.00)

Κάθε στέλεχος μπορεί να συμμετέχει είτε σε ένα μεμονωμένα  είτε και στα δύο, συνδυαστικά, Workshops.

Στο workshop N.4624- Τι σημαίνει ο νέος εθνικός νόμος για την εφαρμογή του GDPR θα καλυφθούν οι βασικές διατάξεις του Ν.4624/2019, καθώς και οι αλλαγές που φέρνει στην ελληνική αγορά. 

Θα αναπτυχθούν ζητήματα όπως:

  • η επεξεργασία δεδομένων στο Δημόσιο,
  • οι ποινικές κυρώσεις για παραβάσεις προσωπικών δεδομένων,
  • η επεξεργασία δεδομένων στους εργασιακούς χώρους
  • και οι νέες περιπτώσεις περιορισμού των δικαιωμάτων του υποκειμένου, υπό το πρίσμα του νέου νόμου.

Στο workshop ISO 27701: επέκταση της Ασφάλειας στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, θα παρουσιαστούν πρακτικά παραδείγματα για την εφαρμογή μέτρων προστασίας της ιδιωτικότητας ως επέκταση ενός υφιστάμενου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Θα αναπτυχθούν ζητήματα όπως:

  • Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικών  Δεδομένων & ISO 27701:2019
  • Βασικές έννοιες Ασφάλειας Πληροφοριών και Ιδιωτικότητας
  • Ανάπτυξη και Λειτουργία Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων
  • Μέτρα Ελέγχου σύμφωνα με τα Annex A & B του προτύπου

Τα workshops περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και πρακτικό μέρος με την παρουσίαση case studies και τη συμμετοχή σε επίλυση ασκήσεων.

Χώρος και χρόνος διεξαγωγής:  Πέμπτη 14/11/2019

  • N.4624, 10.00-13.00
  • ISO 27701, 14.00-17.00

στα κεντρικά γραφεία της PRIORITY, Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, Λυκόβρυση, ΤΚ 141 23.

Κόστος: 60€, πλέον ΦΠΑ ανά συμμετοχή σε ένα Workshop. 90€, πλέον ΦΠΑ για τη συμμετοχή και στα δύο Workshops. Για τους πελάτες της PRIORITY, ισχύει ειδική τιμή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το workshop και την εγγραφή σας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-2509900, είτε ηλεκτρονικά με την κα Ρία Μπούζα, στο email: [email protected]

Κατηγορία ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ