Νέο 3ήμερο σεμινάριο DPO Masterclass

Συνεχίζουμε δυναμικά με τον 12ο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων GDPR, προσφέροντας αξιόπιστες, άµεσα εφαρµόσιµες και έξυπνες απαντήσεις σε όλα τα ζητήµατα του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα με επανασχεδιασμό του σεμιναρίου με λιγότερες μέρες παρακολούθησης και συμπυκνωμένη γνώση.

Το τριήμερο πλέον σεμινάριο βασίζεται στην εμπειρία της PRIORITY από περισσότερα από 150 έργα GDPR και στην εξειδίκευση της PERFORMANCE στην παροχή ΙΤ λύσεων. Αναλύει τα συνηθέστερα προβλήματα και παρέχει τις λύσεις και τα εργαλεία στον Data Protection Officer (DPO) για να ανταποκριθεί στο ρόλο του και για να εξασφαλίσει τη συμμόρφωση της επιχείρησής του με τον πιο πρακτικό τρόπο.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε DPOs και στελέχη, ανεξαρτήτως γνωστικού υποβάθρου, που θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη συμμόρφωση της επιχείρησής τους με το κανονιστικό πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής: 8 έως και 10 Απριλίου 2019, 09.00-17.00, στα κεντρικά γραφεία της PERFORMANCE, Ευρυμέδοντος 4, Αθήνα 104 35 (στάση μετρό: Κεραμεικός). Κόστος: 750€/συμμετέχοντα.

Ημέρα διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης (εφόσον επιθυμεί ο συμμετέχοντας): 11 Απριλίου 2019.
Για κράτηση θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακασίδη, στο 210-2509900, ή ηλεκτρονικά στο [email protected]


ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπληρώστε τα πεδία της ακόλουθης φόρμας. Όλα τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά.


Συλλέγουμε τα ανωτέρω δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Περισσότερες οδηγίες για το πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα θα βρείτε στην ενότητα «Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» (http://www.priority.com.gr/dataprivacy). Τα δεδομένα σας υπόκεινται επεξεργασία στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας και διατηρούνται μόνο σε περίπτωση συνεργασίας μας, διαφορετικά διαγράφονται. Για οποιοδήποτε ζήτημα που αφορά σε προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρείας (Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, 14123, Λυκόβρυση), είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Κατηγορία ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ