Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της PRIORITY για το νέο ISO 9001:2015

Στις 11 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της PRIORITY για το νέο ISO 9001:2015 και τις σημαντικότερες αλλαγές του, με τη συμμετοχή 100 στελεχών από πλήθος συνεργαζόμενων εταιρειών.

Με αφορμή των 19 χρόνων λειτουργίας της PRIORITY, η κ. Νάνσι Παλαιολόγου Sales Manager, άνοιξε την ημερίδα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τα νέα εταιρικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Την εμπειρία από τις προηγούμενες αναθεωρήσεις, την περιήγηση στο νέο πρότυπο ISO 9001:2015 και τις σημαντικότερες αλλαγές του, ανέλυσε κατόπιν στην παρουσίασή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PRIORITY, κ. Παναγιώτης Αναστασάκης.

Ακολούθησε μικρό διάλειμμα και στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Senior Consultant της PRIORITY, παρέθεσε συμβουλές και ιδέες για την εφαρμογή των σημαντικότερων αλλαγών του νέου προτύπου στην πράξη, πρότεινε εναλλακτικές προσεγγίσεις, απαιτούμενα εργαλεία, νέες διαδικασίες και αρχεία. Επιπλέον, παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα έκδοσης και εφαρμογής του ISO 9001:2015, καθώς και τη διαδικασία έγκαιρης προετοιμασίας και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι διοικήσεις.

Η ημερίδα έκλεισε με ερωτήσεις των συμμετεχόντων, συζήτηση και απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης.

 

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ