Συγχαρητήρια στον πελάτη μας Κ&Ν Ευθυμιάδης- εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

«Οι Έλληνες είναι έξυπνοι, καινοτόμοι, εργάζονται σκληρά. Φαντασθείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε αν απελευθερωνόσασταν, αντί να χρειάζεται να φεύγετε από τη χώρα, όπως έφυγε ο παππούς μου από το Καστελόριζο το 1917». Απευθυνόμενος στον όμιλο Ευθυμιάδη, με αυτά τα λόγια, ο Αντριου Λιβέρης, διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής πολυεθνικής Dow Chemical, συνόψισε το μήνυμά του χθες βράδυ στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν του ομίλου Ευθυμιάδη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην αγροτεχνολογία. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο πρόεδρος του ομίλου Νίκος Ευθυμιάδης μίλησε για τις αξίες που καθοδήγησαν –και καθοδηγούν έως σήμερα– την οικογενειακή επιχείρηση και τόνισε: «Η ανάπτυξη και οι ξένες επενδύσεις είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε από την κρίση χρέους».

Η εταιρεία που εξελίχθηκε στον όμιλο ιδρύθηκε το 1935 από τον Ευθύμιο Ευθυμιάδη. Σήμερα απασχολεί 420 άτομα, στους κλάδους των γεωργικών εφοδίων, του φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού, των εργαστηριακών υπηρεσιών, των θερμοκηπίων, των περιβαλλοντικών αναλύσεων, αλλά και των επώνυμων, ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Η Κ&Ν Ευθυμιάδης έχει συνεργαστεί στενά με την PRIORITY, επιλέγοντας την για την ανάπτυξη του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών κατά ISO 27001:2013, καθώς και για τη διεξαγωγή τεχνικών ελέγχων ασφαλείας των συστημάτων (security assessment) με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού και εργαλείων. Και πάλι συγχαρητήρια!

Πηγή: Καθημερινή

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ