7 βραβεία για πελάτες της PRIORITY στα HealthCare Business Awards

Τα Healthcare Business Awards επιβράβευσαν φέτος την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου Υγείας. Στα βραβεία ξεχώρισαν τρεις πελάτες της PRIORITY:

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ διακρίθηκε με τέσσερα χρυσά βραβεία, στους τομείς της ανάπτυξης ως επενδυτική δραστηριότητα, της ανάπτυξης ως συμβολή στην απασχόληση, στην ποιότητα των υπηρεσιών για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών με διεθνείς διαπιστεύσεις, ενώ διακρίθηκε ως το πιο φιλικό προς το περιβάλλον νοσοκομείο. Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ έχει συνεργαστεί στενά με την PRIORITY, για την ανάπτυξη του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης βάσει του προτύπου ISO 14001 και την πιστοποίηση του.

Η Γενική Κλινική Δωδεκανήσου- Euromedica διακρίθηκε στους τομείς Ανάπτυξη / Υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού και Κοινωνία, με χάλκινο και ασημένιο βραβείο αντίστοιχα. H PRIORITY έχει υποστηρίξει με επιτυχία την κλινική στην ανάπτυξη του συστήματος της βάσει ISO 9001, για την παροχή των υπηρεσιών της.

Τέλος, η ΙΣΤΟΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ διακρίθηκε με το ασημένιο βραβείο στην Ποιότητα Υπηρεσιών – Διασφάλιση Ποιότητας στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο -Διαπίστευση κατά ISO 15189:2012. Σημειώνεται ότι η PRIORITY είχε αναλάβει το έργο διαπίστευσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες!

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ