Ενημερωτική συνάντηση για την Οδηγία NIS από την PRIORITY

Με αφορμή τη διαμόρφωση του νέου θεσμικού πλαισίου για την Κυβερνοασφάλεια, που ενσωματώνει στην εθνική νομοθεσία την Οδηγία NIS και ορίζει πλέον τις απαιτήσεις ασφαλείας για τους Φορείς Εκμετάλλευσης Βασικών Υπηρεσιών (Φ.Ε.Β.Υ), η PRIORITY διοργανώνει μια κλειστή ενημερωτική συνάντηση στελεχών μεγάλων οργανισμών, με θέμα: «Οδηγία NIS: Πώς πρέπει να κινηθούν οι Φορείς Βασικών Υπηρεσιών», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 στις 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο King George, αίθουσα Ballroom ΙΙΙ.

Τις εργασίες της ενημερωτικής συνάντησης αναμένεται να ανοίξει ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, απευθύνοντάς χαιρετισμό στα στελέχη CISO μεγάλων οργανισμών Φ.Ε.Β.Υ., αναλύοντας τις κατευθυντήριες στρατηγικές γραμμές του Υπουργείου στο εν λόγω σημαντικό ζήτημα για τις κρίσιμες υποδομές της χώρας.

Θα ακολουθήσει πάνελ συζήτησης με στελέχη οργανισμών από τον τηλεπικοινωνιακό, τραπεζικό και τον κλάδο των υποδομών μεταφορών. Η PRIORITY (www.priority.com.gr) είναι από το 1995 η πρωτοπόρος εταιρεία συμβούλων οργάνωσης και πληροφορικής στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των εταιρικών διαδικασιών με βάση τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις βέλτιστες πρακτικές, τις κανονιστικές απαιτήσεις και τα διεθνή πρότυπα. Σε αυτό το πλαίσιο δράσης εντάσσεται και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενημέρωσης των στελεχών της αγοράς. Το NetFax είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, ενώ η συμμετοχή εξασφαλίζεται κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης (τηλ. επικοινωνίας: κο. Γιώργο Γεωργατζή, 210 2509900 – εσωτ. 221).

Κατηγορία Uncategorized ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & AΣΦΑΛΕΙΑ