Στήριξη νεανικής επιχειρηματικότητας από την Endeavor Global

Η Endeavor Global, ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, συμπράττοντας με εξέχοντες Έλληνες επιχειρηματίες, ιδρύει το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα, με σκοπό τη στήριξη της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Endeavor Greece είναι πεπεισμένο ότι σε ένα περιβάλλον γεμάτο οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις, η Endeavor θα δώσει ώθηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, τόσο σε παραδοσιακούς όσο και σε αναπτυσσόμενους τομείς, και θα συμβάλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην καθιέρωση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας.

Η Endeavor εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία.

«Η Endeavor έρχεται στην Ελλάδα σε μια κρίσιμη στιγμή», δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΣ Μιχάλης Δ. Χανδρής. «Η κρίση έχει απελευθερώσει ένα νέο κύμα επιχειρηματικότητας. Χιλιάδες νέοι δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι με μια θέση εργασίας στο δημόσιο τομέα αλλά θέλουν να αναπτύξουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες. Η Endeavor μπορεί να δράσει καταλυτικά σε αυτή τη διαδικασία και με τον τρόπο αυτό να έχει ουσιαστικό ρόλο σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο».

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ