Βραβεία Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Για 2η χρονιά, το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν τα Business IT Excellence Awards 2013. Τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Τα Business IT Excellence Awards απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις – οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει αποτελεσματικά την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, καθώς και σε επιχειρήσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών που προωθούν λύσεις στην Ελλάδα και Κύπρο.

Υποψηφιότητες καλούνται να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που ξεχωρίζουν με την ευρύτητα και το βάθος των πρακτικών τους, τη δημιουργικότητά τους, τις καινοτομίες, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών τους, και τα «μαθήματα» (take-aways) που μπορούν να προσφέρουν στους συναδέλφους τους.

Οι συμμετοχές δεν περιορίζονται σε μια, καθώς στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τις καλές πρακτικές αξιοποίησης των ΤΠΕ χωρίς να δημιουργούν ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών που συμμετέχουν. Γι’ αυτό άλλωστε δεν υπάρχει και κλίμακα στις βραβεύσεις.

Η επιτροπή των βραβείων αποτελείται από εκπροσώπους σχετικών κλαδικών φορέων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς, των οποίων τα ονόματα σύντομα θα ανακοινωθούν. Την επιστημονική υποστήριξη των βραβείων έχει το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 11 Ιουλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο http://www.businessitawards.gr/.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ