Η PRIORITY Χρυσός Χορηγός στο Security BSides Athens 2016

Η PRIORITY συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο διεθνές συνέδριο Security BSides το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 25 Ιουνίου. Τα Security BSides είναι συνέδρια τα οποία οργανώνονται ανά τον κόσμο και απευθύνονται σε επαγγελματίες, ερευνητές, φοιτητές αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο σε θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών. Στο συνέδριο της Αθήνας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της PRIORITY και άλλους ειδικούς του κλάδου, και να ανταλλάξουν απόψεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως για τις εξελίξεις που αφορούν την ανάπτυξη προτύπων Ασφάλειας Πληροφοριών, τις μεθόδους ανίχνευσης τρωτοτήτων και τις τεχνικές διείσδυσης σε πληροφοριακά συστήματα, την Ασφάλεια στον τομέα Internet of Things, τις μεθόδους αντιμετώπισης περιστατικών Ασφάλειας.

O Λεωνίδας Τερτίπης, Senior Information Security Consultant της PRIORITY, στην ομιλία του επικεντρώθηκε στα κρίσιμα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει μια εταιρεία προκειμένου να αναβαθμίσει το επίπεδο ασφάλειας πληροφοριών, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, μεγέθους και πολυπλοκότητας των δομών της.

H PRIORITY έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και βελτίωσης του επιπέδου Ασφάλειας Πληροφοριών σε επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, στηρίζει έμπρακτα προσπάθειες οργάνωσης εκδηλώσεων οι οποίες στοχεύουν στην ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα τεχνολογικών εξελίξεων, χρήσης βέλτιστων πρακτικών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση απειλών και προάγουν τη συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών και ειδικών στον τομέα της Ασφάλειας.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ