Νέο 4ήμερο DPO Masterclass

Συνεχίζουμε δυναμικά με τον 11ο κύκλο σεμιναρίων GDPR, προσφέροντας αξιόπιστες, άµεσα εφαρµόσιµες και έξυπνες απαντήσεις σε όλα τα ζητήµατα του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα που απασχολούν τους εκπαιδευόµενους και τις επιχειρήσεις.

Το 4ήμερο σεμινάριο “DPO Masterclass” έχει σχεδιασθεί για DPOs και στελέχη, ανεξαρτήτως γνωστικού υποβάθρου, που θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη συμμόρφωση της επιχείρησής τους (ή των πελατών τους) με το κανονιστικό πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αναλύει εις βάθος από όλες τις οπτικές (επιχειρησιακή, νομική, τεχνολογική, διεργασιακή και ως προς την ασφάλεια πληροφοριών) όλα τα κρίσιμα ζητήματα του GDPR και παρουσιάζει πραγματικά παραδείγματα από την εφαρμογή του σε μεγάλες και μικρές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Επόμενες ημερομηνίες: 4 έως 7 Μαρτίου 2019, 09.00-17.00, Χώρος Διεξαγωγής: Κεντρικά γραφεία PRIORITY, Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, Λυκόβρυση.  Κόστος: 950€/συμμετέχοντα.

Ημέρα διεξαγωγής εξετάσεων πιστοποίησης (εφόσον επιθυμεί ο συμμετέχοντας): 8 Μαρτίου.
Για κράτηση θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακασίδη, στο 210-2509900, ή ηλεκτρονικά στο [email protected]


ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπληρώστε τα πεδία της ακόλουθης φόρμας. Όλα τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά.


Συλλέγουμε τα ανωτέρω δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Περισσότερες οδηγίες για το πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα θα βρείτε στην ενότητα «Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» (http://www.priority.com.gr/dataprivacy). Τα δεδομένα σας υπόκεινται επεξεργασία στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας και διατηρούνται μόνο σε περίπτωση συνεργασίας μας, διαφορετικά διαγράφονται. Για οποιοδήποτε ζήτημα που αφορά σε προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρείας (Σοφοκλή Βενιζέλου 49-51, 14123, Λυκόβρυση), είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ