H PRIORITY χορηγός στο 1ο Food Safety Conference στις 7 Δεκεμβρίου 2015

Η PRIORITY, υποστήριξε με επιτυχία το πρώτο Food Safety Conference στις 7/12/2015, και συμμετείχε με την ομιλία του κου Γιώργου Γούλα, Senior Business Consultant με θέμα “Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: κρίσιμοι παράγοντες, δυσκολίες και έξυπνες λύσεις”.

Στην ομιλία αναλύθηκε η αναγκαιότητα της ανάπτυξης και εφαρμογής ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) σύμφωνα με τις αρχές HACCP και τις βέλτιστες πρακτικές,αναδείχθηκαν οι κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξή του αλλά και οι δυσκολίες που παρατηρούνται κατά την εφαρμογή του. Μέσα από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που απέκτησε η PRIORITY από την ανάπτυξη και υποστήριξη ΣΔΑΤ σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων, προτάθηκαν ρεαλιστικές και αξιόπιστες μέθοδοι αποτελεσματικής αντιμετώπισης των δυσκολιών, με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή, την αποφυγή προστίμων και την εικόνα της επιχείρησης στην αγορά και απαντήθηκαν άμεσα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Το πρώτο Food Safety Conference επικεντρώθηκε στον πολυδιάστατο κλάδο των Τροφίμων και Ποτών, με στόχο την ανάδειξη των πιο αποτελεσματικών πρακτικών που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρίες, με στόχο την Ασφάλεια Τροφίμων σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Κατηγορία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ