Πιστοποίηση του NEW HOTEL κατά ISO 22000

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση των επισιτιστικών τμημάτων του NEW HOTEL κατά ISO 22000:2005 για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. To NEW HOTEL είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην αλυσίδα των YES!Hotels, η οποία διαθέτει ακόμη 4 ξενοδοχεία (Semiramis, TwentyOne, Kefalari Suites, Periscope).

Το NEW HOTEL, στην οδό Φιλελλήνων, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος και στις παρυφές της Πλάκας και της Ακρόπολης, είναι ένα design hotel, άνετο, λειτουργικό, αναζωογονητικό και ξεχωριστό. Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, γνωστό με την επωνυμία NEW Taste, στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου, σε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο. Προσφέρει ένα menu λιτό και άρτια δομημένο, βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα, με σύγχρονους τρόπους παρασκευής και παρουσίασης και με χρήση άριστων πρώτων υλών που αναδεικνύουν τις καθαρές γεύσεις.

Το NEW HOTEL, αναγνωρίζοντας την υποχρέωσή του για τη διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματά του, δεσμεύεται να εφαρμόζει τις αρχές του Συστήματος HACCP με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005 και τη νομοθεσία, να εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό του και να εξασφαλίζει τους πόρους για τη διατήρηση και επικαιροποίηση του Συστήματος (εξοπλισμός, υποδομές, προμηθευτές, κα).

Το NEW HOTEL εμπιστεύθηκε την PRIORITY, για την ανάπτυξη και εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000:2005.

Κατηγορία ΤΡΟΦΙΜΑ