Επίσημη έκδοση του προτύπου IFS PACsecure

Ο IFS και o PAC (Packaging Association of Canada) δημοσίευσαν του νέο πρότυπο IFS PACsecre για την πιστοποίηση υλικών πρώτης και δεύτερης συσκευασίας.

Το νέο πρότυπο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους κατασκευαστές υλικών συσκευασίας να διαβεβαιώνουν τους πελάτες τους για την ασφάλεια των προϊόντων τους, εισάγοντας διαδικασίες οι οποίες μειώνουν τους πιθανούς κινδύνους στα υλικά συσκευασίας. Το πρότυπο προφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της πιστοποίησης κατά IFS, προτύπου όπου αυτή τη στιγμή ακολουθούν περισσότερες από 12.500 εταιρίες (βιομηχανίες τροφίμων, αποθήκες, χονδρέμποροι και αλυσίδες super market), σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη γνώση του PAC για τα υλικά συσκευασίας.

Το νέο πρότυπο πρόκειται να αναγνωριστεί από τον GFSI στις αρχές του 2013. Το νέο πρότυπο είναι διαθέσιμο στις ηλεκτρονικές σελίδες www.ifs-certification.com ή www.pacsecure.com.

Η PRIORITY, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, με περισσότερα από 350 Συστήματα στο κλάδο των τροφίμων, ποτών και υλικών συσκευασίας, είναι σε θέση να οδηγήσει επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην παραγωγή υλικών συσκευασίας σε πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο IFSPACsecure.

Επιπλέον η PRIORITY έχει αναπτύξει λογισμικό διαχείρισης των συστημάτων ασφάλειας προϊόντων, το eQualSuite, το οποίο επιτυγχάνει τη μείωση κατά τουλάχιστον 70% του απαιτούμενου χρόνου για τη λειτουργία των διοικητικών διαδικασιών.

Πηγή: www.ifs-certification.com

Κατηγορία ΤΡΟΦΙΜΑ