Ημερίδας του ΕΦΕΤ για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου 2013 η ημερίδα του ΕΦΕΤ για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων, με έμφαση στα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΕΦΕΤ στο έργο KnowInTarget.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των παραγωγικών φορέων για τις ανησυχίες των πασχόντων από κοιλιοκάκη, οι τρόποι πληροφόρησης, αλλαγής στάσης και συμπεριφοράς των καταναλωτών με κοιλιοκάκη και οι προκλήσεις για τον σχεδιασμό των τροφίμων χωρίς γλουτένη. Την ημερίδα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων, στελέχη φορέων του δημοσίου καθώς και επιστήμονες από τον χώρο της ιατρικής, των τροφίμων και της διατροφής.

Κατηγορία ΤΡΟΦΙΜΑ