ΔΕΗ Environmental Awards 2013 – Βράβευση βέλτιστων για την προστασία του Περιβάλλοντος & την Αειφορία

Πραγματοποιήθηκε προ λίγων ημερών η τελετή απονομής των ΔΕΗ Environmental Awards 2013, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, μέσα σε ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο και εορταστικό κλίμα.

Στην τελετή, βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος & την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications και το Plant Management.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς οι εταιρείες: ΔΕΣΦΑ Α.Ε. (Grand Award & 6 βραβεία), OTE-COSMOTE (Grand Award & 4 βραβεία), ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (Grand Award & 3 βραβεία) και VODAFONE (Grand Award & 3 βραβεία). Μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν το Elysium Resort & Spa (στην κατηγορία Energy Mastering-Ηotel Energy Efficiency) και η Mercedes-Benz Hellas (στις κατηγορίες Supply Chain Sustainability-Fleet Management και Sustainable Transport-Euro VI Vehicle) στις οποίες η PRIORITY έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την ανάπτυξη Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001.

Σκοπός των βραβείων ήταν να αναδειχθούν οι βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων, διαδικασιών και πρωτοβουλιών, οι οποίες συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, αναδεικνύοντας παράλληλα τη συνεισφορά επιχειρήσεων και οργανισμών στην εθνική οικονομία και την κοινωνία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στo www.environmentalawards.gr.

Κατηγορία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ