6η Διεθνής Έκθεση Energy-Photovoltaic 2011

Τέσσερις μήνες πριν την έναρξη, η συμμετοχή περισσοτέρων από 180 εταιρείες στην 6η Διεθνή Έκθεση Energy-Photovoltaic 2011, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι και τη φετινή χρονιά η έκθεση βρίσκεται στη κορυφή του ενδιαφέροντος της ενεργειακής αγοράς. Η 6η Διεθνής Έκθεση Energy-Photovoltaic 2011 θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το νέο εκθεσιακό κέντρο είναι μία σημαντική αλλαγή που θα δώσει τη δυνατότητα, σε διοργανωτές και εκθέτες, να παρουσιάσουν μία πιο μοντέρνα και ελκυστική έκθεση η οποία με την άψογη διοργάνωσή της θα ξεχωρίζει και θα διευκολύνει τη συνεργασία όλων.

Η έκθεση παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.

Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών (το 2010 ξεπέρασαν τις 20.000) της έκθεσης, καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διεθνές Συνέδριο Enertech του οποίου την επιστημονική οργάνωση ανέλαβε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. Το Διεθνές Συνέδριο Enertech, σημείο συνάντησης των ειδικών, θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ. H έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ.

Κατηγορία ΕΝΕΡΓΕΙΑ