Βραβεία Πράσινου Μάρκετινγκ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ διοργανώνει τα Βραβεία Marketing Excellence Awards, που αποτελούν θεσμό για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός, που αποτελεί επίσης θεσμό στο χώρο του Μάρκετινγκ για πολλά χρόνια σε άλλες χώρες, θα πραγματοποιηθεί με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) για τρίτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του ΕΙΜ, αλλά και της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για ενδυνάμωση και διάδοση των Αρχών του Επιστημονικού Management και Marketing.

Η ενότητα αυτή αναφέρεται σε προγράμματα marketing για ανάπτυξη προϊόντων ή υπηρεσιών που είναι φιλικά στο περιβάλλον, όπως προϊόντα που παράγονται από ανακυκλώσιμα υλικά, προϊόντα που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, προϊόντα που χρησιμοποιούν συσκευασίες οι οποίες δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον ή υπηρεσίες που προωθούν πρακτικές που ενισχύουν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των εταιριών, των οργανισμών ή και των τμημάτων Marketing που έχουν επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις Marketing, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων εταιριών και οργανισμών, των προϋπολογισμών τους και της ποικιλομορφίας των προγραμμάτων Marketing.

Η επιτροπή Αξιολόγησης και Βαθμολόγησης αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου του Marketing, της Επικοινωνίας, της Έρευνας Αγοράς και μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Marketing.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.mea-eim.gr, ενώ υποψηφιότητα μπορείτε να υποβάλετε έως τις 30 Ιουνίου.

Κατηγορία ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ