Απονεμήθηκαν τα ευρωπαϊκά βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Τα ευρωπαϊκά βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), ο νέος θεσμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών ΕΚΕ, απονεμήθηκαν την Τρίτη στις νικήτριες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που διοργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Οι πρακτικές επελέγησαν μέσα από ένα σύνολο 38 που υπέβαλαν 31 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Στην κατηγορία «Μεγάλη επιχείρηση» βραβεύτηκε η πρακτική «Αποστολή νερό» της εταιρείας Coca Cola και στην κατηγορία «Μικρομεσαία επιχείρηση» η πρακτική «Όλοι μαζί μπορούμε» της εταιρείας Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις.

Στην κατηγορία «Μεγάλη επιχείρηση» έπαινο πήραν ακόμη έπαινο οι πρακτικές «Η Ελλάδα καινοτομεί» της Τράπεζας Eurobank Ergasias και «Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης στα Παιδικά Χωριά SOS» της εταιρείας Vodafone ΠΑΝΑΦΟΝ, ενώ στη κατηγορία «Μικρομεσαία επιχείρηση» οι πρακτικές «YouthSpark:GetBusy» της εταιρείας Microsoft Ελλάς και «Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Κατηγορία ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ